martes, 16 de octubre de 2012

Activitat tema 1 "Aprenent a la xarxa"

Hola companys i companyes!

Aquí vos deixam la nostra activitat del tema 1. 
Esperam que vos agradi a tots i totes!












6 comentarios:

  1. Està molt ben elaborat, enhorabona! És una activitat que pot ser molt divertida i on els nins aprendran de manera indirecta però creiem a mode d'apunt, que heu confós objectius amb descripció.

    ResponderEliminar
  2. És una activitat molt ben presentada i divertida. Ben segur que els al·lots s'ho pasarien molt bé!

    ResponderEliminar
  3. Enhorabona per l'activitat presentada. Però haguéssiu pogut fer una diapositiva on presentassiu la manera d'avaluació més clara.
    Una abraçada caputxina!

    ResponderEliminar
  4. Ens ha agradat la vostra activitat. Trobam que és un exercici bastant dinàmic. Molt ben fet. Ens ha cridat l'atenció. Enhorabona.

    ResponderEliminar
  5. La idea és molt bona, però tal i com diuen el grups anteriors us heu deixat l'apartat d'avaluació ( punt clau ), però enhorabona per la bona presentació, pensem que seria un exercici bastant divertit per els alumnes.
    Una abraçada!

    ResponderEliminar
  6. L'activitat ens pareix molt interessant. No obstant, creiem que els objectius són correctes però a s'hora de visualitzar la diapositiva costa, per tant hauria quedat més clar si estigués col·locat per punts. En quant al destinatari, creiem que no és el públic adequat i augmentaríem l'edat (1 o 2 anys) als participants. Per altra banda, pensem que no és molt bona idea només premiar els guanyadors i no a tots els participants. Per finalitzar i al igual que els altres companys, podríeu haver dedicat un espai específic per a l'avaluació.

    ResponderEliminar